Skip to main content

Mijn diensten

Tip: staat de online marketing dienst waar je naar op zoek bent er niet bij? Neem contact op zodat ik je kan doorverwijzen naar een specialist binnen mijn netwerk.

Channel marketing (ook wel dealer marketing, reseller marketing of trade marketing genoemd) is een begrip in de marketing en betekent dat andere partijen (bedrijven of individuen) uw product of dienst verkopen.

Een online marketing strategie is een plan wat geschreven is om online marketingkanalen te beschrijven en te verbinden met elkaar om uiteindelijk de marketingdoelen van uw organisatie te behalen.

Door de organische vindbaarheid te verhogen, kunnen wij uw organisatie helpen in het behalen van resultaat op Google. Als freelance SEO specialist helpen wij bedrijven met organische vraagstukken binnen zoekmachines.

Met freelance social advertising specialist specialisten helpen wij organisaties professionaliseren als het gaat om de advertentiestrategie op diverse social media platforms.

Door gebruik te maken van een Freelance Google Tag Manager specialist kunnen wij ervoor zorgen dat al uw data in diverse analytics platformen én advertentie platformen goed doorkomt.

Tegenwoordig zijn er zoveel marketplaces, dat veel bedrijven en ondernemers door de bomen het bos niet meer zien. Het is belangrijk om de juiste systemen te gebruiken voor het managen van deze marketplaces.

× Hoe kan ik je helpen?