Skip to main content

Freelance SEO specialist

Door de organische vindbaarheid te verhogen, kunnen wij uw organisatie helpen in het behalen van resultaat op Google...

Als freelance SEO specialist helpen wij bedrijven met organische vraagstukken binnen zoekmachines. De vindbaarheid verbeteren in zoekmachines doen wij op basis van drie pijlers:

  1. Techniek De techniek staat voor de technische aspecten van uw website. Hierbij voeren wij een technische scan uit waarbij we controleren of uw website voldoet aan de technische vereisten die Google graag ziet.
  2. Content – De content gaat over de tekstuele en visuele content op uw website. We gaan op basis van een gedegen zoekwoorden onderzoek bepalen welke content op welke pagina’s moet komen.
  3. Autoriteit Daarnaast zal er in de meeste gevallen gewerkt moeten worden aan de autoriteit van uw website. Als we het in SEO termen hebben over autoriteit bedoelen we de waarde van uw website. De waarde van uw website kan gemeten worden aan de hand van Domain Authority (DA) en Trust Flow (TF). Werken aan autoriteit kan door middel van linkbuilding. Als we aan deze drie pijlers gaan werken en strategisch benaderen kunnen we ervoor zorgen dat uw website gaat stijgen in organische resultaten. 

Een ervaren SEO freelancer met 10+ jaar ervaring

Wij werken alleen met senior freelance SEO specialisten. Deze specialisten hebben ruime ervaring met diverse websites en webshops en weten hoe ze uw organisatie kunnen helpen met het beter vindbaar maken van uw website op zoekmachines. Dat is een van de belangrijkste onderscheidende factoren om met ons te werken. Geen junior op uw account

Search Engine OptimizationSearch Engine OptimizationSearch Engine OptimizationSearch Engine OptimizationSearch Engine OptimizationSearch Engine OptimizationSearch Engine OptimizationSearch Engine Optimization

SEO consultancy is ook mogelijk

Wat is SEO consultancy eigenlijk? Een SEO consultant is een échte SEO-expert die u of uw organisatie van onderbouwd en professioneel advies kan voorzien. SEO consultancy is interessant voor u of voor uw organisatie als u graag zelf bepaalde organisch gerelateerde taken uit zou willen voeren maar hier wel professionele hulp bij zou kunnen gebruiken.

Ook kan het zijn dat u een generalist in uw organisatie heeft zitten (online marketeer) die van alles wel iets weet, maar waar de diepgaande kennis ontbreekt. Een SEO consultant neemt dan een adviserende rol aan. Is SEO consultancy iets voor uw organisatie? Wij denken graag met u mee!

Merken waar ik voor werk

Werkwijze voor nieuwe klanten

Ik heb een manier die prettig werkt voor mij en mijn klanten. Zodra u contact met mij opneemt zullen we vrijwel altijd op de onderstaande manier te werk gaan:

Vrijblijvende kennismaking

Een digitaal bakje koffie om elkaar te leren kennen.

01

Doelen bepalen

De doelen zijn de basis van de marketing strategie: bedrijfsdoelen, commerciële doelen, marketing doelen.

02

Marketing strategie

De marketing strategie wordt vastgelegd in een marketing plan.

03

Planning

Vervolgens bepalen we in het marketing plan een stappen plan per discipline en een planning.

04

Implementatie

Als het marketing plan akkoord is, gaan we het marketing plan daadwerkelijk vormgeven.

05

Livegang

We bepalen samen de livegang van de nieuwe marketing strategie en campagnes.

06

Beheerfase

Als alles live staat gaan we over op het beheren en optimaliseren van de marketing campagnes.

07

Waarom kiezen bedrijven voor mij?

  • Award winning
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Ondernemend
  • Pro-actief
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar
  • Groot netwerk senior specialisten
Award winning agency