Skip to main content

Deze klanten gingen de samenwerking met mij aan

Niet alleen met mij, maar ook met het team van specialisten in mijn netwerk!

Strategie
Tracking
SEA
SEO
E-mail
Social

“Voordat we de samenwerking aangingen met Ties waren we zelf al actief met SEA van onze webshop. Echter merkten we dat we op een bepaald moment onze webshop, zelf niet naar een hoger niveau konden tillen. Sindsdien is Ties begonnen met het SEA gedeelte van Office-Interior, zijn expertise heeft onze webshop niet alleen naar een hoger niveau getild maar zelfs exponentieel laten groeien in een korte periode. Ook heeft hij een strategie uitgewerkt en andere specialisten aangehaakt in zijn netwerk voor de desbetreffende marketingkanalen.

Op het moment dat er brandjes geblust moesten worden, waar Ties en zijn team niets mee te maken hadden, stond hij ook voor ons klaar met deskundig advies en hulp vanuit zijn netwerk. Dit zijn de cruciale momenten in e-commerce waarbij je afhankelijk bent van derden. Dan is het erg fijn dat je op een betrouwbare partner, zoals Ties, kunt rekenen.”

Aleks BanerEigenaar van Office-Interior
Office Interior
Doublepoint
Strategie
Tracking
SEA
SEO
Marketplaces
E-mail
Social
Google Datastudio

“Waarom wij zo tevreden zijn over Ties? Dit is meer dan 8 jaar geleden tot stand gekomen uit een (fijne) samenwerking. Vanaf dag één wordt er proactief meegedacht vanuit klantperspectief met resultaat. Nieuwe innovatieve ontwikkelingen worden geopperd en samen met Ties en zijn team is het bedrijf op allerlei (marketing) gebieden professioneler geworden. Dankzij de betrokkenheid en expertise verbeteren alle huidige campagnes voortdurend.”

Maarten PruijnEigenaar van Doublepoint & Gardentrail
SEA

“Wij zijn erg tevreden met Ties, die onze online marketing verzorgt. Hij heeft ons geholpen om onze online aanwezigheid aanzienlijk te versterken en heeft ervoor gezorgd dat we beter gevonden worden door onze doelgroep in Duitsland.

Hij is zeer professioneel en gedreven, en heeft ons altijd goed geïnformeerd over de werkzaamheden en de voortgang van onze campagnes. Bovendien is hij ook altijd bereid om extra moeite te doen om onze doelen te behalen.

Ik kan Ties van harte aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en succesvolle partner op het gebied van online marketing. Hij heeft ons geholpen om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.”

Patrick DieterenDirectie assistent / Sales bij Overste Hof
Overste Hof
Snoozzz
Strategie
Tracking
SEA
Social
Google Datastudio

“Ik ben erg tevreden over de diensten van Ties. Voor mijn bedrijf, snoozzz, is Ties erin geslaagd om met 95% meer kosten 198% meer opbrengst te realiseren. Zijn expertise op het gebied van online marketing heeft ervoor gezorgd dat we onze doelgroep op een effectieve manier hebben weten te bereiken en onze omzet op een significante manier hebben weten te verhogen. Ik kan Ties van Strien Online Marketing van harte aanbevelen aan andere bedrijven die op zoek zijn naar een professionele en resultaatgerichte aanpak van hun online marketing.”

Jeanette SwinkelsEigenaresse van Snoozzz
Strategie
Tracking
SEA
SEO
Social

“In de zomer van 2022 zijn we met Ties in gesprek geraakt over de volgende stappen in online marketing voor WIJ.ZORGEN. Na een mislukte samenwerking met een andere leverancier waren we op zoek naar iemand die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Dat is Ties ten voeten uit! Met een scherpe overal blik op de verschillende online marketing disciplines en veel kennis op het gebied SEA heeft Ties ervoor weten te zorgen dat het aantal nieuwe inschrijvingen van kandidaten exponentieel gestegen is. Vanuit een breed netwerk van ervaren professionals weet Ties waar nodig de juiste mensen toe te voegen aan de samenwerking. Zo hebben we altijd beschikking over specialistische kennis op alle disciplines.”

Jelle van der ZijdenEigenaar van WIJ.ZORGEN
WIJ.ZORGEN
Industrieelinhuis.nl
Strategie
SEA
Social
Marketplaces

“Op aanraden van iemand bij Ties terecht gekomen. Na een vrijblijvend gesprek via teams volgde al snel een op maat gemaakt marketingplan. De flexibiliteit en de vrijheid niet direct vast te zitten aan een contract, hebben ons de doorslag gegeven met Ties in zee te gaan. We zijn inmiddels een aantal maanden verder en erg tevreden over de resultaten! Dit heeft ons doen besluiten om onze assortiment ook aan te gaan bieden via marketplaces, Ties heeft hiervoor zijn netwerk ingeschakeld en we kunnen niet wachten hier ook mee te kunnen gaan starten binnenkort! Ik kan Ties daarom van harte aanbevelen om online verder te groeien met jouw bedrijf!”

ChrisEigenaar van Industrieelinhuis.nl
× Hoe kan ik je helpen?