Skip to main content

Freelance SEA specialist

Mijn naam is Ties van Strien, ik ben freelance SEA-specialist. Ik help diverse bedrijven die producten of diensten verkopen aan klanten om zoveel mogelijk rendement of leads te halen uit Google en Microsoft advertenties. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met zowel Google als Microsoft Ads en til uw organisatie graag naar een volgend niveau. Daagt u mij uit om meer uit uw Google Ads en Microsoft Ads accounts te halen?

Google Ads freelancer  in hart en nieren

Vaak lopen uw Google Ads campagnes 7 dagen in de week 24 uur per dag. Belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan aangezien dit vaak het eerste contact is van uw organisatie met uw doelgroep.

U wilt hier iemand opzetten die verstand heeft van zoekmachines en weet wat nodig is om meer rendement of leads uit uw campagnes te halen. Als freelance SEA specialist heb ik ruime ervaring met diverse campagne types in diverse branches en werk ik voor diverse organisaties, van groot tot klein.

Merken waar ik voor werk

Partners waar ik mee werk

SEA freelancer inhuren?

Een SEA freelancer is een waardevolle buesiness partner voor bedrijven die hun online zichtbaarheid willen vergroten en gerichte advertentiecampagnes willen opzetten. Search Engine Advertising (SEA) is een essentieel onderdeel van digitale marketing, waarbij betaalde advertenties worden ingezet om verkeer naar websites te leiden. Een ervaren SEA freelancer beschik ik over diepgaande kennis van platforms zoals Google en Bing, en kan ik strategieën ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke doelen van een bedrijf.

Het voordeel van samenwerken met mij als freelance SEA specialist is de flexibiliteit en expertise die ik kan bieden. Ik kan snel reageren op veranderende marktomstandigheden en campagnes optimaliseren om het beste rendement op investering (ROI) te behalen.

Kortom, een SEA freelancer is de sleutel tot het maximaliseren van online advertentiepotentieel en het behalen van meetbare resultaten in de competitieve digitale wereld. Het inhuren van een bekwame SEA freelancer kan het bedrijf helpen groeien en de online aanwezigheid versterken.

Werkwijze voor nieuwe klanten

Ik heb een manier die prettig werkt voor mij en mijn klanten. Zodra u contact met mij opneemt zullen we vrijwel altijd op de onderstaande manier te werk gaan:

Vrijblijvende kennismaking

Een digitaal bakje koffie om elkaar te leren kennen.

01

Doelen bepalen

De doelen zijn de basis van de marketing strategie: bedrijfsdoelen, commerciële doelen, marketing doelen.

02

Marketing strategie

De marketing strategie wordt vastgelegd in een marketing plan.

03

Planning

Vervolgens bepalen we in het marketing plan een stappen plan per discipline en een planning.

04

Implementatie

Als het marketing plan akkoord is, gaan we het marketing plan daadwerkelijk vormgeven.

05

Livegang

We bepalen samen de livegang van de nieuwe marketing strategie en campagnes.

06

Beheerfase

Als alles live staat gaan we over op het beheren en optimaliseren van de marketing campagnes.

07

Waarom kiezen bedrijven voor mij?

  • Award winning
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Ondernemend
  • Pro-actief
  • Betrouwbaar
  • Betaalbaar
  • Groot netwerk senior specialisten
Award winning agency
× Hoe kan ik je helpen?